Nieuwe sieradentrend - Loisir

06:00

24 oktober 2016 - Hi allemaal, vandaag een gastblog van Loisir voor jullie. Enjoy!Sieradentrend dames 2017: de LOISIR sieradencollectie
De nieuwe sieradentrend voor vrouwen en meiden in 2017 betreft zonder meer Loisir! Loisir is een internationaal sieradenmerk dat zich met haar trendy horloges en sieraden richt op iedere mode liefhebbende vrouw. De unieke horloges en sieraden zijn energiek, vrouwelijk, uniek, vrolijk, elegant en kleurrijk. Het is een fris en trendy concept dat nu ook in Nederland verkrijgbaar is. Het merk combineert een hoge standaard voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. Gaat dit wel samen dan? Ja, doordat wij als sieradenmerk internationaal zo groot zijn verkopen  we  enorm veel horloges en sieraden, waardoor er gebruik kan worden gemaakt van schaalvoordeel en daardoor gunstige inkoopprijzen hanteren voor grondstoffen voor productie. Dit zorgt ervoor dat betaalbare merkhorloges en sieraden een gemiddelde verkoopprijs van €59 voor horloges en €19 hebben. 

Sieradentrend voor vrouwen
De sieraden van Loisir zijn trendy en happy! Ook straalt het exotische ervan af en draag je het voor avontuur. Super leuk om te dragen samen met je vriendinnen, waardoor je jullie unieke vriendschap nog eens nadrukkelijk bezegeld.  Er is bovendien genoeg keuze aan sieraden voor iedere vrouw. Want met meer dan 100 modellen aan verschillende sieraden zit er altijd iets bij voor jou!Uniek merk, unieke sieraden en horloges!
Loisir is uniek, exotisch en spannend. Het is een geheel nieuw merk voor Nederlandse begrippen en verkrijgbaar via de webshop dat geheel in dienst van het merk staat. Het merk wordt ontworpen door een specialistisch intern design laboratorium in het hoofdkantoor. Alle producten zijn dus uniek! En dit wordt beschermd door patenten die internationaal van toepassing zijn. Dus je weet dat bij een aankoop van een sieraad van Loisir dat je een jezelf zal onderscheiden van de menigte.  

Sieraden als cadeau geven 
De visie van Jorik Vermeulen, de eigenaar van AperfectGift.nl, komt volledig overeen met de visie van het merk Loisir. Zo had Jorik in het verleden vaak moeite om een origineel cadeautje te vinden: "Wanneer mijn vriendin jarig was, of we hadden samen een jubileum, of wanneer het kerstmis is en ik mijn moeder wil laten zien hoeveel ik van haar houd, op al deze momenten vond ik het lastig om een geschikt cadeau te vinden. Persoonlijk vind ik het ook niet zo fijn om naar een winkel te gaan, ik wil gewoon snel en gemakkelijk online iets kunnen bestellen en er zeker van zijn dat ik mijn vriendin heel blij maak". Deze onvervulde behoefte heeft tot de oprichting van AperfectGift.nl geleid en de officiële verkoop van Loisir.

“Een uniek en trendy sieraad van prima kwaliteit is een optimaal cadeautje voor iedere dame. Het is onderscheidend, blijvend en wordt door de ontvanger altijd gewaardeerd. En wil je het niet cadeau doen, maar jezelf blij maken, dan kan dat natuurlijk ook” - Jorik Vermeulen. 

Een sieraad is altijd een leuk cadeau om te geven aan een vrouw. De sieraden van Loisir staan voor unieke designs met hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dit zijn de eigenschappen die Loisir tot een perfect cadeau maken voor bijvoorbeeld je partner. Het is leuk om te geven op feestdagen zoals kerstmis en nieuwjaarsdag, maar je kunt het ook op minder voorspelbare momenten geven zoals bij een jubileum of bij de geboorte van een kind (voor de zware inspanning van de moeder). De verrassing en blijdschap bij het in ontvangst nemen van een Loisir sieraad wordt vergroot door het prachtige design van de (gratis) cadeauverpakking. Dit zorgt voor een WOW-effect! 

Sieraden veilig online kopen
Wij zijn overtuigd van de uitstekende kwaliteit van ons aanbod. Zo zegt Jorik: “Iedere klant kan binnen veertien dagen zijn of haar producten probleemloos retourneren. Dit komt echter sporadisch voor, omdat de horloges en sieraden nog mooier zijn dan op de foto's. Bovendien worden de producten geleverd met gratis prachtige design cadeauverpakkingen die het moment nog specialer maken. Onze producten toveren een glimlach op het gezicht van de gelukkige ontvanger, en dat is onbetaalbaar”. Goedkope sieraden, hoge kwaliteit
De sieraden van Loisir worden wereldwijd verkocht. Daardoor is een grote productie mogelijk en kan er goedkoop geleverd worden door kostenbesparing op de inkoop. Ondanks de goedkope prijs hanteren wij toch een uiterst strikte kwaliteitscontrole waardoor we hoge kwaliteit sieraden kunnen garanderen tegen een goedkope prijs. Zo ligt de gemiddelde prijs van een ring rond de 19 euro, en voor bijvoorbeeld een armbandje ligt de prijs ook rond de 19 euro. De kwaliteit wordt gewaarborgd door de kwaliteitscontrole en de optimale service van twee jaar garantie.

Veel voordeel bij Loisir sieraden
 Bij al onze artikelen geldt naast een lage prijs en gratis cadeauverpakking ook een garantie van twee jaar. Daarnaast verzenden we gratis bij een aankoop vanaf 50 euro. We hebben een uitstekende klantenservice en zijn betrouwbaar, dit blijkt ook uit de reviews van huidige klanten. Hiervan kunnen we onze potentiële klanten het beste overtuigen door ze dit te laten ervaren. Het grootste voordeel dat LOISIR te bieden heeft is het onmiskenbaar unieke design. Nergens anders ter wereld vind je soortgelijke producten, omdat het design internationaal beschermd is door auteursrechten. Je weet dus zeker dat wanneer je bij ons een product koopt, dat je het werkelijk een origineel en speciaal item is. 

Ontdek Loisir zelf en ga direct door naar onze WEBSHOP of bezoek onze BLOG! ❤

Wat vind jij van de items van Loisir?

Lees mijn artikel voor Loisir hier!


You Might Also Like

7 comments

  1. Had er nog niet van gehroord maar het lijkt hele mooie items te hebben. Vooral het eerste horloge lijkt me prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi. Die bovenste foto, met dat donkerblauw, vind ik het leukst :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt heel erg leuk! Fijn met al die kleuren, daar houdt ik wel van :)

    BeantwoordenVerwijderen

Superlief als je een reactie achterlaat, dat maakt me blij ღ

Popular Posts

Read it!

Jij bent uniek ♡

Ik denk dat bijna iedereen die mijn blog leest Instagram heeft. Een vraag: wat voor foto's post jij op Instagram? Die mooie waar je lac...

Recent Posts